Čokoláda mléčná "Sladké Vánoce" 120g

    Dostupnost: není skladem

    Kód: Sladké Vánoce 120g

    Čokoláda s reliéfem v krásném vánočním obalu.

    250,00 Kč

    Detailní popis Čokoláda mléčná "Sladké Vánoce" 120g

    Čokoláda s reliéfem v krásném modro-bílém vánočním obalu s motivem krajiny. Na zadní straně je kartička, na kterou můžete napsat věnování.

    Na čokoládě je jeden ze dvou následujících vánočních reliéfů, který je vybrán náhodně (není možné si zvolit):

     vanoceni_relief_krasne_vanoce_orez_webvanoceni_relief_novy_rok_orez_web

    Hmotnost: 120 g

    Rozměr čokolády: 123x180x5 mm

    Baleno v dárkovém obalu.

    MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51%

    Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. 

    Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

    Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla + guarany.

    Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

    Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

    Neobsahuje lecitin. Neobsahuje lepek. Neobsahuje konzervanty. Obsahuje alergen - mléko.


     O ČOKOLÁDÁCH

    Cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

    U čokolád je zachována „tradiční“ chuť a vůně čokolády. K výrobě jsou používány kvalitní suroviny, žádná umělá barviva, lecitin ani umělé látky zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

    Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V čokoládách je zachováno kakaové máslo a nejsou používány jiné rostlinné oleje. 

    Základní proces výroby:

    Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

    Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

    Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

    Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 

    Našim čokoládám byl udělen certifikát HANÁ regionální produkt.

     HANA regionalni produkt - stahnuto    

     

     

    Zařazení produktu

    Rychlé dodání

    Garance kvality

    Většina zboží skladem

    Na trhu 32 let

    SCHELLEX, spol. s r. o.

    Staré Jesenčany 143 (mapa)
    530 02 Staré Jesenčany
    Česká republika

    +420 602 421 390

    Jsme na sociálních sítích


    Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

    Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: