Solené kešu ořechy jsou tak trochu vlajkovou dobrotou Šufanu – téměř každý den se jejich vůně rozline pražírnou. A my se zákazníkům ani trochu nedivíme, protože takové kešu jen tak někde neochutnáte.
Kešu dováží z Vietnamu nebo Pobřeží slonoviny v jedné z největších velikostí na trhu W240, a proto vypadají opravdu královsky. Jsou zářivě bílé, během pražení ale získají neméně lákavý zlatavý odstín. Ořechy se praží co nejšetrněji, za nižších teplot, dokud není jejich chuť dokonalá. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak samotné solení. Používá se prvotřídní himalájská sůl, která se umele na jemný pudr. A ořechový zázrak je na světě.
Složení: pražené kešu ořechy 99 %, himalájská sůl 1 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie - 2424,5 kJ / 584,1 kcal
Tuky - 44,6g
Nasycené MK - 8,6g
Sacharidy - 23,8g
Z toho cukry - 7,4g
Bílkoviny - 1938g
Sůl - 1g
Země původu surovin: Vietnam/Pobřeží slonoviny
Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.



Použití:
