Tělový cukrový peeling meruňka & mango 250 ml

  • Novinka

Dostupnost: květen 2024

Kód: PEEL MANGO

Značka: Messinian Spa

Tělový cukrový peeling meruňka & mango 250 ml. 99 % PŘÍRODNÍCH SLOŽEK.

289,00 Kč

Detailní popis Tělový cukrový peeling meruňka & mango 250 ml

Messinian Spa Tělový cukrový peeling meruňka & mango 250ml má jemné složení s 99% složkami přírodního původu a je obohacen o cukr, olivový olej Kalamata s chráněným označením původu, meruňkový olej a bambucké máslo.
Má bohatou texturu, vyživuje, hydratuje, odstraňuje nečistoty a odumřelé kožní buňky. Zanechává pokožku jemnou, hedvábnou a hladkou na dotek.
Je vhodný pro všechny typy pleti, i pro velmi suchou pleť. Jeho svěží ovocnou vůni si zamilujete a můžete ho kombinovat i s tělovým krémem nebo mlékem Messinian Spa, nejlépe ještě na vlhkou pokožku. Tím dojde k dokonalé hydrataci pokožky.

Použití: Po osprchování aplikujte tělový peeling jemnými krouživými pohyby rukou nebo exfoliační rukavicí na tělo. Každou část pokožky masírujte cca 30 sekund. Opláchněte tělový peeling vlažnou vodou, dokud nebude Vaše pokožka hladká a zbavená všech zbytků peelingu.
Doporučuje se používat 1x - 3x týdně v závislosti na typu pleti.

Objem: 250 ml

Bez parabenů. Dermatologicky testováno. Netestováno na zvířatech.

Vyrobeno v Řecku.

Složení: Sucrose, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Decyl Glucoside, Aqua, Parfum, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

PDO - protected designation of origin extra virgin olive oil from Kalamata = extra panenský olivový olej Kalamata s chráněným označením původu.

Parametry
  • EAN: 5202409209618
Zařazení produktu

Rychlé dodání

Garance kvality

Většina zboží skladem

Na trhu 32 let

SCHELLEX, spol. s r. o.

Staré Jesenčany 143 (mapa)
530 02 Staré Jesenčany
Česká republika

+420 602 421 390

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: