Mandle, které používáme, pocházejí ze Španělska. Jedná se o odrůdu Valencia, která je typická silnější slupkou a výraznější chutí. Jsou lehce opražené, čímž získávají svojí osobitou chuť a následně obalené v naší tmavé 67% čokoládě a kakaovém prášku.
Pražené lískové ořechy, které pro obalování v čokoládě používáme, pocházejí z vyhášené oblasti Piemont v Itálii a jsou nejvyšší kvality s certifikací IGP (Indicazione Geografica Protetta). Jejich výjimečnou chuť doplňuje naše tmavá 67% čokoláda a kakaový prášek, ve kterém jsou na závěr obaleny.
Vánoční čokoláda navržená přímo pro ty nejmenší. Mléčné 53% čokoládě s banánem neodolá žádný čokoládový nadšenec. Čokoláda je zabalená do krásného obalu s postavičkami z dětských knih o Medvědovi Wrr. Jako bonus můžete s touto čokoládou vyhrát speciální Wrr BOX s knížkami a dalšími dárky. Najdete-li uvnitř obalu zlatou samolepku s Medvědem Wrr, jednejte dle pokynů na zadní straně. Hodně štěstí!
Mléčná 53% čokoláda, na které karamelizovaná dýňová semínka obalená ve skořici a cukru.
Tento kousek oceníte nejenom díky originálnímu spojení čokolády, dýňových semínek a skořice, ale i pro tématický, halloweenský obal.
Sušená jablka a skořice k Vánocům neodmyslitelně patří. Užijte si spojení mléčné 47% čokolády a typických vánočních chutí. Nová vánoční čokoláda vás ohromí svou jemnou mléčnou chutí, díky čemuž se do popředí dostává chuť jablka obaleného ve skořici.
Sušená jablka a skořice k Vánocům neodmyslitelně patří. Užijte si spojení mléčné 47% čokolády a typických vánočních chutí. Nová vánoční čokoláda vás ohromí svou jemnou mléčnou chutí, díky čemuž se do popředí dostává chuť jablka obaleného ve skořici.
Známá a ověřená dvojice kokos a čokoláda. Připravili jsme vám kombinaci tmavé čokolády 67 % s čistým kokosem té nejvyšší kvality, který díky tomu, že je sušený mrazem, má šťavnatou až kokosově mléčnou chuť.
Vánoční čokoláda s perníkovým kořením od "Antonína". Vychutnejte si příjemnou chuť skořice, badyánu a dalších tradičních vánočních chutí ve spojení s mléčnou 53% čokoládou.
Zázvor je velký kamarád s pomerančem a ten zase s čokoládou. Vzniká chuťové trio, které přijde vhod v jakémkoliv ročním období. Na čokoládu jsme použili kakaové boby z Jamajky, Grenady a Mexika. Kolébka kakaa se jednoduše spojila s živelností Karibiku a pikantností Asie.
Zázvor je velký kamarád s pomerančem a ten zase s čokoládou. Vzniká chuťové trio, které přijde vhod v jakémkoliv ročním období. Na čokoládu jsme použili kakaové boby z Jamajky, Grenady a Mexika. Kolébka kakaa se jednoduše spojila s živelností Karibiku a pikantností Asie.
Na poctivou mléčnou čokoládu by se nemělo zapomínat. Vždyť díky ní zná tabulkovou čokoládu celý svět. U naší varianty jsme šetřili cukrem a mléko zde plní hlavně funkci tlumiče silných tónů kakaových bobů. Vzniká tak vyladěná čokoláda pro ty, na které je čistá tmavá chuťově příliš silná.
Na poctivou mléčnou čokoládu by se nemělo zapomínat. Vždyť díky ní zná tabulkovou čokoládu celý svět. U naší varianty jsme šetřili cukrem a mléko zde plní hlavně funkci tlumiče silných tónů kakaových bobů. Vzniká tak vyladěná čokoláda pro ty, na které je čistá tmavá chuťově příliš silná.
Vždy jsme rádi spojovali neobvyklé a přitom jasné chutě. Proto vznikla i tato mléčná čokoláda s kozím mlékem. Na ní si mohou pochutnat nejen ti, kteří mají problém s laktózou, ale užijí si ji i požitkáři s lahví dobrého vína a kouskem kozího sýra.
Vždy jsme rádi spojovali neobvyklé a přitom jasné chutě. Proto vznikla i tato mléčná čokoláda s kozím mlékem. Na ní si mohou pochutnat nejen ti, kteří mají problém s laktózou, ale užijí si ji i požitkáři s lahví dobrého vína a kouskem kozího sýra.
Tato čokoláda je nejpopulárnější kombinací nejenom u nás doma, ale i v zahraničí. Kombinace silné mléčné čokolády s naturální chutí kakaových bobů z Madagaskaru je pro většinu čokoholiků neodolatelná.
Bílá čokoláda je posypána silnou vrstvou kakaové drti, aby čistou chuť kakaových bobů ocenili i milovníci bílé čokolády. Vznikla tak chuťově velmi delikátní záležitost.
Bílá čokoláda je posypána silnou vrstvou kakaové drti, aby čistou chuť kakaových bobů ocenili i milovníci bílé čokolády. Vznikla tak chuťově velmi delikátní záležitost.